snelle super tips voor je endo klachten met het

Gratis Ebook

endometriose ebook tips

Blijf niet moe je bed uitstappen. Blijf je niet afvragen waarom jouw lichaam dit doet. En al helemaal niet blijven rondlopen met pijn in je buik.

Wil jij ook je heftigste klachten aanpakken?

endometriose ebook tips
Aller beste endo tips
0
anderen pakten hun klachten al aan
0
jaar ervaring in één boek
0

Download hier jouw exemplaar van het ebook

Je krijgt af en toe een mailtje van mij met tips en nieuws. Geen spam. Beloofd. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

endometriose klachten tips ebook gratis

Endometriose klachten kunnen nogal eens roet in het eten gooien. Menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel, vermoeidheid en die eeuwige buikpijn die maar niet op lijkt te houden. Je kijkt angstig in je agenda hopend dat je niet op DIE dag ongesteld wordt. Of je slikt de pil door omdat het anders niet te doen is.

Je bent niet de enige! Het is niet okay om je zo te voelen. Menstruatiepijn hoort niet. Overleven op pijnstillers is niet normaal. We willen meer energie, ons fit en sterk voelen. We willen zelfverzekerd de deur uitlopen, wetend dat we de dag aankunnen.

Dat kan ook! Endometriose (klachten) hebben betekent niet dat je machteloos bent. Je beschikt over goede dosis zelfgenezend vermogen. Zet de eerste stappen naar een betere gezondheid met de 15 beste endo tips!

 

Wat je kan verwachten

Leer hoe je jouw klachten simpel en snel kunt aanpakken

Jarenlang hebben mijn endometriose klachten de controle over mijn leven gehad. Ik kreeg in 2019 (eindelijk!) de diagnose endometriose en koos voor een operatie, maar de klachten keerden al snel terug. Ik ging het over een andere boeg gooien: paste mijn voeding aan, begon te begrijpen hoe mijn lijf en de endo werkte en hoe ik het beste mijn klachten de kop kon indrukken. Ik werd beloond met wat ik het allerliefste wilde: een zoontje ❤️

karin kemner
karin endometriose

Na 5+ jaar ervaring met endometriose, een opleiding hormonen, voeding en diverse andere cursussen: heb ik eindelijk mijn 15 beste tips verzameld in één ebook.

Natuurlijk wil ik dat ook jij hier wat aan hebt, dus download jouw exemplaar vandaag nog gratis!

Ik wens je de allerbeste gezondheid toe ❤️