Het Grote Endo Aanpakplan

Let op! Pilotprijs!
Dit is een tijdelijke aanbieding omdat nog niet alle cursussen online staan.

Gemakkelijk te volgen vanuit huis

Half jaar ondersteuning van een expert

Direct beschikbaar, direct aan de slag

Eenmalige aankoop, ongelimiteerde toegang

Alles om je klachten aan te pakken op één plek

Endometriose weerhoudt ons van het leven dat we eigenlijk willen hebben. We willen minder pijn, minder stemmingswisselingen, niet bang zijn voor onze menstruaties. We willen meer energie, ons fit en sterk voelen. We willen zelfverzekerd de deur uitlopen, wetend dat we de dag aankunnen.

Dat kan ook! Endometriose hebben betekent niet dat je machteloos bent. Je beschikt over goede dosis zelfgenezend vermogen. Met de kennis die je opdoet uit de cursussen weet je hoe en waarom en wat je voor jezelf kan doen om je klachten te verlichten. Voor je het weet heb je meer energie en voel je je beter en dan wil je nooit meer terug naar hoe het eerst was.

Wat je krijgt (en wint)

De cursussen

Als je deze cursus hebt afgerond heb je een gedegen basiskennis in endometriose, hormonen en de invloed van deze op je lichaam.

Voeding speelt een belangrijke rol in je algehele gezondheid en ook je endo klachten. In deze cursus leer je welke voeding je beter kan vermijden en welke ontstekingen onderdrukt en hoe je jouw darmflora en immuunsysteem optimaliseert.

Je voedingspatroon veranderen is niet makkelijk, daarom gaan we het stap voor stap aanpakken. Je krijgt makkelijke endo-vriendelijke recepten om mee aan de slag te gaan.

Een goede nachtrust reguleert je hormoonhuishouding, zorgt dat je cellen en spieren herstellen, je immuunsysteem haar werk kan doen, geeft meer energie overdag en vermindert ontstekingen. Met een lichaam dat constant een ziekte bevecht is goed slapen echter geen garantie.

In deze cursus leer je hoe je jouw slaap kan verbeteren. Daarnaast leer je over bioritme en hoe je met eenvoudige aanpassingen je jouw hormoonhuishouding meer in balans kan krijgen.

Menstruaties.. nogal een dingetje als je endometriose hebt. Daarom kijken we ook naar hoe de cyclus werkt, wat een normale cyclus is en hoe je het beste met je cyclus kunt omgaan. Daarnaast duiken we nog even in de anticonceptie. Welke opties zijn er en wat zijn de voor- en nadelen?

Supplementen kunnen je gezondheid ondersteunen en je klachten doen slinken. Er zijn veel supplementen op de markt en het is moeilijk uit te vinden welke nu echt werken. Maar daar gaat deze training verandering in brengen.

Na het volgen van deze training weet je welke supplementen goed zijn voor endometriose, welke werken bij welke symptomen en hoe je een kwalitatief goed supplement herkent. Als bonus krijg je kortingscodes, zodat je voordelig de supplementen van jouw keuze kan bestellen.

Bewegen is belangrijk. Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen om de bloedtoevoer naar de bekkenregio te verbeteren, wat pijn en ontstekingen kan verminderen. Daarnaast boost je door beweging jouw immuunsysteem, verbeter je jouw stemming en verminder je stress. 

Lichaamsbeweging en endometriose zijn geen vrienden van elkaar. We weten hoe moeilijk het kan zijn om te bewegen terwijl je last hebt van pijn. Daarom begeleiden we je in deze training op een manier die makkelijk te bereiken en vol te houden is. Zodat je voorzichtig aan weer sterker en fitter wordt.

Met endometriose heb je al een hormoonhuishouding die niet in balans is en helaas zijn er in onze omgeving vele stofjes te vinden die hormonen nog verder uit balans brengen of zelfs schadelijk zijn voor onze gezondheid.

Van verzorgingproducten tot kleding tot kookgerei. In deze cursus staat alle informatie die je nodig hebt om bewuste keuzes te maken.

Aan je gezondheid werken klinkt goed, maar soms zijn de endometriose symptomen zo heftig dat je geen energie of motivatie hebt om goed voor jezelf te zorgen.

Daarom hebben we ‘Eerste hulp bij klachten’ in het leven geroepen. Een handleiding waarin je makkelijke uitwegen en verlichting vindt van de meest vervelende endometriose klachten. Zodat je je weer net iets beter gaat voelen om weer de dag door te kunnen komen.

Stress is een van de grootste boosdoeners als het om endometriose klachten gaat. Stress gooit je hormonen door de war, verzwakt je immuunsysteem die de ontstekingen juist zou moeten verminderen en zorgt voor spierspanning waardoor pijnklachten kunnen verergeren. Stress sluipt onze levens binnen zonder dat we het door hebben.

Gelukkig kan je door middel van ontspanningsoefeningen en diverse technieken uit deze training leren hoe je stress vermindert en je meer in balans komt.

In de online omgeving vind je de community en alle cursussen. Deze kan je volgen op een app op je telefoon of tablet of in je internetbrowser. Ik raad je aan om als eerste Endo 101 te volgen. Dan heb je meteen een goede basis. Daarna is de keuze aan jou. Je kan met één cursus aan de slag gaan of met meerdere tegelijk. Doe wat goed voelt en natuurlijk waar jij het meeste winst kan halen! En wanneer je vastloopt of het even niet meer weet: er is een expert & een community om je te steunen.

endometriose klachten verminderen

Je krijgt ook deze bonussen

endometriose lotgenoten contact

FAQ

Ik gun het je dat je je beter voelt.  Dat je kan doen wat je wilt doen: sporten, goed zijn in je werk, uitgaan met vriendinnen, de hele dag spelen met je kinderen of eindelijk die kinderwens in vervulling laten gaan.

Ik weet hoe je je voelt. Ik weet ook hoe je je kan voelen. Iedereen, ook jij, kan haar klachten verminderen. Zie je lichaam niet als je vijand, maar leer samenwerken! Jouw lichaam wilt net zo graag als jij genezen. Je zult verstelt staan van alles wat mogelijk is en hoe snel je kan herstellen!

Dat is eigenlijk helemaal aan jou (en voor iedereen verschillend)! Daarom krijg je ook ongelimiteerd toegang tot alle informatie. Zo kun je helemaal jouw eigen tempo bepalen. Lekker snel er door heen en grote stappen maken? Dat kan. Rustig aan doen? Ook goed!

Om toch een indicatie te geven: Er staat heel veel informatie in de cursussen. Je bent er waarschijnlijk minimaal drie maanden intensief mee bezig, maar de meesten zullen er een half jaar over doen. Vergeet niet: Verandering heeft tijd nodig.

Als je écht geen energie hebt om een online cursus te volgen, zal ik je toch echt aanraden om de online cursussen te gaan volgen. Dat klinkt tegenstrijdig: maar nee. Het Grote Endo Aanpakplan is ook geschikt voor iedereen die weer alles ‘moeten’ opbouwen. Door kleine aanpassingen te maken, krijg je een klein beetje energie terug. En daardoor ga je weer grotere aanpassingen maken en daar krijg je ook weer meer energie voor terug. Enz. Enz. Het is eigenlijk best verslavend!

Het leven is duur genoeg en je vraagt je oprecht af op het Grote Endo Aanpakplan de investering waard is. Dat begrijpen we. Vraag jezelf ook hoeveel een goede gezondheid waard is. Wat kan je winnen? Je lichaam gaat je leven lang mee, zorg er goed voor! 😉

Er zit meer dan 250 uur in het maken van het Grote Endo Aanpakplan. (Dat is drie maanden full-time!) En één jaar aan studie. De reden daarvoor is dat het plan gemaakt is aan de hand van wetenschappelijke studies, adviezen van artsen en gynaecologen en kennis uit opleidingen.

Gelukkig hoef jij niet zoveel tijd te besteden aan het Grote Endo Aanpakplan – en niet geheel onbelangrijk: ook geen paar duizend euro aan studies. Dus ik geloof dat het de prijs wel waard is 🙂

Nee, dat hoeft niet. Alleen als je daar behoefte aan hebt. Je kunt natuurlijk ook anoniem mee doen in de community, maar het is zeker geen verplichting.

In de meeste gevallen wel, maar het ligt eraan wat voor klachten je precies hebt. Twijfel je? Neem dan even contact op. We kunnen altijd kijken of we het plan voor je kunnen aanpassen.

Natuurlijk hoor ik graag van je waarom je niet tevreden bent. Ik help graag door mee te denken aan een oplossing. Vind je het Grote Endo Aanpakplan toch helemaal niets? Dan krijg je je geld terug.

Door ziekte kunnen we in ongewenste – en onverwachte situaties terecht komen. Een goede gezondheid is voor iedereen belangrijk en als financiële redenen jou belemmeren om dat na te streven: neem dan even contact op. Dan kijken we naar een oplossing.

Doe nu mee voor de pilotprijs

Nog beschikbaar:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wil je graag aan de slag gaan met de huidige cursussen en heb je wel even geduld voor de rest? Je krijgt direct toegang tot de beschikbare online cursussen én je ontvangt automatisch alle toekomstige cursussen.

De pilotprijs is een tijdelijke aanbieding omdat nog niet alle cursussen online staan. De cursussen beschikbaar op dit moment zijn: Endo 101, 1e hulp bij klachten, Voeding, Supplementen & Stress. De rest is in ontwikkeling en volgt snel!

endometriose hulp