Het Mini Endo Aanpakplan
mini endo aanpakplan

Gemakkelijk te volgen vanuit huis

ondersteuning van de community

Direct beschikbaar, direct aan de slag

Eenmalige aankoop, ongelimiteerde toegang

Alles om je klachten aan te pakken op één plek

 Endometriose hebben betekent niet dat je machteloos bent. Je beschikt over goede dosis zelfgenezend vermogen. Vandaag nog kan je met de cursussen uit het Mini Endo Aanpakplan starten en een begin maken aan je reis naar meer energie, minder pijn en het gevoel dat je weer controle krijgt over je ziekte. 

Wat je krijgt (en wint)

De cursussen

Als je deze cursus hebt afgerond heb je een gedegen basiskennis in endometriose, hormonen en de invloed van deze op je lichaam.

Aan je gezondheid werken klinkt goed, maar soms zijn de endometriose symptomen zo heftig dat je geen energie of motivatie hebt om goed voor jezelf te zorgen.

Daarom hebben we ‘Eerste hulp bij klachten’ in het leven geroepen. Een handleiding waarin je makkelijke uitwegen en verlichting vindt van de meest vervelende endometriose klachten. Zodat je je weer net iets beter gaat voelen om weer de dag door te kunnen komen.

In de online omgeving vind je de community en alle cursussen. Deze kan je volgen op een app op je telefoon of tablet of in je internetbrowser. Ik raad je aan om als eerste Endo 101 te volgen. Dan heb je meteen een goede basis. Daarna is de keuze aan jou. Je kan met één cursus aan de slag gaan of met meerdere tegelijk. Doe wat goed voelt en natuurlijk waar jij het meeste winst kan halen! En wanneer je vastloopt of het even niet meer weet: er is een expert & een community om je te steunen.

endometriose klachten aanpakken

Bonusmateriaal

endometriose lotgenoten contact

FAQ

Ik gun het je dat je je beter voelt.  Dat je kan doen wat je wilt doen: sporten, goed zijn in je werk, uitgaan met vriendinnen, de hele dag spelen met je kinderen of eindelijk die kinderwens in vervulling laten gaan.

Ik weet hoe je je voelt. Ik weet ook hoe je je kan voelen. Iedereen, ook jij, kan haar klachten verminderen. Zie je lichaam niet als je vijand, maar leer samenwerken! Jouw lichaam wilt net zo graag als jij genezen. Je zult verstelt staan van alles wat mogelijk is en hoe snel je kan herstellen!

Dat is eigenlijk helemaal aan jou (en voor iedereen verschillend)! Daarom krijg je ook ongelimiteerd toegang tot alle informatie. Zo kun je helemaal jouw eigen tempo bepalen. Lekker snel er door heen en grote stappen maken? Dat kan. Rustig aan doen? Ook goed!

Om toch een indicatie te geven: Er staat heel veel informatie in de cursussen. Je bent er waarschijnlijk tot drie maanden mee bezig. En daarna blijf je natuurlijk al je kennis toepassen! Vergeet niet: Verandering heeft tijd nodig.

Als je écht geen energie hebt om een online cursus te volgen, zal ik je toch echt aanraden om de online cursussen te gaan volgen. Dat klinkt tegenstrijdig: maar nee. Het Grote Endo Aanpakplan is ook geschikt voor iedereen die weer alles ‘moeten’ opbouwen. Door kleine aanpassingen te maken, krijg je een klein beetje energie terug. En daardoor ga je weer grotere aanpassingen maken en daar krijg je ook weer meer energie voor terug. Enz. Enz. Het is eigenlijk best verslavend!

Ik heb de prijs voor het Mini Endo aanpakplan zo laag mogelijk gehouden, zodat ik zoveel mogelijk mensen met endometriose kan helpen!

Nee, dat hoeft niet. Alleen als je daar behoefte aan hebt. Je kunt natuurlijk ook anoniem mee doen in de community, maar het is zeker geen verplichting.

In de meeste gevallen wel, maar het ligt eraan wat voor klachten je precies hebt. Twijfel je? Neem dan even contact op. We kunnen altijd kijken of we het plan voor je kunnen aanpassen.

Natuurlijk hoor ik graag van je waarom je niet tevreden bent. Ik help graag door mee te denken aan een oplossing. Vind je het Grote Endo Aanpakplan toch helemaal niets? Dan krijg je je geld terug.

Doe nu mee en zet die eerste stappen!

endometriose hulp