Start februari 2023

Beste  geliefde strijdster / vechtende engel,

Welkom bij jouw nieuwe veilige plek

Endometriose is een onzichtbare ziekte. Er mee leven is soms lastig: je bent moe, de pijn zat en voelt je soms (of vaak) machteloos.

Je bent niet alleen.

Er zijn naar schatting ongeveer 50.000 vrouwen in Nederland (ik zie jullie Vlaamse maar ik heb geen cijfers daarvan) die vermoedelijk endometriose hebben. Ondanks dat de ziekte al in 1899 ontdekt werd, is er nog steeds veel onbekendheid over deze ziekte. Wist je bijvoorbeeld dat Marilyn Manroe endometriose had? Het lijkt soms of niemand ooit van endo heeft gehoord.

Tijd om dat te veranderen.

De online community is opgezet omdat ik wil dat vrouwen met endometriose een ‘plek in de online wereld’ hebben, waar ze het met elkaar kunnen hebben over hun ziekte, pijn of eenzaamheid. Maar het moet bovenal een plek worden waar we elkaar kunnen ondersteunen, tips geven, met elkaar kunnen lachen.

Alle voordelen op een rij

  • Deel je eigen ervaringen met endometriose
  • Heb contact met lotgenoten
  • Vind begrip en een luisterend oor
  • Vind tips, trucs en andere handige informatie
  • Motiveer en moedig elkaar aan
  • Doe mee met de gratis training Endo 101, waarin je leert over je lichaam, hormonen en hoe je je met kleine stapjes je klachten al wat kan verlichten
De Online Community vind je in je browser of in de app

Online Programma

In de online community is ook de plek waar je in de toekomst (vanaf maart 2023) modules om verschillende endometriose klachten aan te pakken, komen te staan. Op dit moment zijn deze modules nog in de maak. De modules zijn te volgen via een betaald abonnement. Leuke bonus: als je je voor 7 maart 2023 inschrijft in de online community, mag je eindeloos gratis blijven meedoen met het online programma.

De online community zelf is helemaal gratis, en dat zal zo blijven.

“It would be easy to be a princess if I were dressed in cloth of gold, but it is a great deal more of a triumph to be one all the time when no one knows it.” 

Frances Hodgson Burnett, quote uit ‘A Little Princess’.