Het online programma start in maart 2023. Deze kan je dan vinden binnen onze online community. De online community is én blijft gratis. Je bent van harte welkom om je verhaal te delen en om met lotgenoten in contact te komen.

nu weer over het programma.. de FAQ!

Iedereen die zich inschrijft voor 7 maart 2023, mag -eindeloos- GRATIS meedoen met het online programma!!

Waarom zou ik mee doen?

Endometriose is een onzichtbare ziekte waar vele vrouwen mee worstelen. Het gevoel dat je constant moet vechten (of vluchten) is geen plezierige. Endometriose maakt dat we met de weinige energie die we hebben, normale levens proberen te lijden. Je voelt je vaak moe en ‘op’. Je hoopt dat morgen de pijn weg is, dat je vannacht een keer goed kan slapen en in de ochtend uitgerust en vrolijk op staat. Je wenst dat je nooit meer ongesteld zal worden. Endometriose weerhoud ons van het leven dat we eigenlijk willen hebben. Je wilt gewoon jezelf weer zijn.  

Dat kan. Ik heb het bij mezelf en andere vrouwen gezien. Endometriose hebben betekent niet dat je machteloos bent. Je beschikt over goede dosis zelfgenezend vermogen. De keuze is aan jou!

Hoe werken de modules?

In iedere module die je op je computer, tablet of telefoon volgt, krijg je informatie over een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld in de module voeding leer je over het endometriose dieet, over welke voedingsmiddelen je hormoonhuishouding negatief beïnvloeden en welke voeding je lever ondersteunt in het afbreken van oestrogeen.

In iedere module krijg je informatie en opdrachten waarmee je aan de slag kan. Je krijgt handige cheat-sheets, tips en invuldocumenten om je progressie bij te houden. Kom je er even niet uit? Stel dan je vraag in de online community. Je hoeft het niet alleen te doen!

Hoe lang duurt het online programma?

Iedere module duurt 2 tot 4 weken. Sommige modules (bijvoorbeeld die van voeding) duren wat langer omdat ze veel informatie bevatten en wat langer duren voordat je dit allemaal kan toepassen. Je kan er ook langer over doen (of meerdere modules tegelijk). Het gaat erom dat je doet wat het beste bij je past.

Hoe weet ik welke module het beste bij me past?

Volg eerst de module Endo 101. Hier krijg je meer informatie over de werkwijze, maak je de eerste stappen en heb je een basiskennis over endometriose, hormonen en welke organen een belangrijke rol gaan spelen in het aanpakken van je klachten. Endo 101 is gratis te volgen in de online community. Aan het einde van de module, krijg je een kleine vragenlijst over hoe je het beste verder kan.

Wat is je achtergrond?

Buiten dat ik ervaring heb met endometriose (stadium 4), heb ik ook een opleiding tot ‘Hormoon Expert’ gevolgd bij Francisca van den Berg. Daarnaast heb ik Reiki 1&2, Voetreflexmassage en volg ik nu het ‘Women’s Health Coach Certification Program’ met specialisme Endometriosis van dr. Jessica Drummond.

Wat kost het online programma?

Modules zijn er vanaf 4,95.

online community endometriose forum
De online community kan je vinden in je browser of via The Huddle app.

Blijf niet met je klachten zitten

Ik gun het je om je beter te voelen. Dat je je weer ‘jezelf’ voelt. Dat je alle dingen kan doen die je wilt doen. Ik heb jarenlang niet kunnen doen wat ik wilde. Ik was altijd moe of had pijn. Mijn hele leven veranderde door de endometriose, ík veranderde door de endometriose.

Met kleine stapjes ben ik er weer bovenop gekomen. (Bijna letterlijk). Het was één van mijn grootste wensen om weer bergen te beklimmen, zoals ik dat ooit deed. In juli 2022 is me dat na vier lange jaren weer gelukt. Nog niet zoals ik dat vroeger deed, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik blijf bezig om aan mijn gezondheid te werken en ik ben benieuwd waar me dat in de toekomst brengen zal.

Wat is jouw grootste wens?