karin kemner
Over

Mijn naam is Karin. Iniatiefneemster van deze website en lokale gids door Endometrioseland. Met 5+ jaar ervaring en verschillende opleidingen weet ik de weg. Gaan we samen op reis, of kom je hier voor een plattegrond? Alles mag 🙂

endo warrior

Je bent van harte Welkom

Als je endometriose hebt, of denkt te hebben: dan ben je hier aan het juiste adres. Jarenlang beheerste de endo mijn leven totdat ik een manier vond om het om te draaien: het lukte me eindelijk om mijn  klachten de baas te worden. Dat gun ik iedereen met endometriose, omdat ik weet hoe het voelt.

Iedereen met klachten is hier welkom. Het maakt niet uit wat voor klachten en hoe lang je deze hebt: hier vind je een veilige plek waar je aan je klachten kan werken. En een betere gezondheid en een gelukkige zelf kan vinden. (Nee, Endometrioseland komt niet uit een sprookje, het bestaat écht). Neem dus altijd je klachten serieus! Laat je nooit iemand wijs maken dat het tussen je oren zit.

Ik hoop je beter te leren kennen, en dat je je beter gaat voelen natuurlijk 🙂

Nog even over mij:

Studies

Cursussen

Masterclasses

Hoe het ooit begon

Ik ben dit blog ooit begonnen om de endometriose 'van me af te schrijven'. Er kwam geen kip op dit blog, misschien twintig mensen per maand. Ik had mijn ups en voornamelijk downs, dus af en toe bleef het maandenlang stil en verscheen er geen bericht.

Toch ben ik blij dat ik altijd het blog heb gehouden, want nu heeft het een ander doel. (En heb ik nog de herinnering aan hoe het was). Want gelukkig heb ik inmiddels mijn endo goed onder controle. Het is nu mijn doel anderen met endo te helpen, zodat ze net als mij de controle over hun leven (terug) krijgen.

Daarom heb ik deze website omgevormd voor iedereen met endometriose. Omdat we allemaal de beste zelf verdienen die we kunnen zijn. Omdat we allemaal levens verdienen waarop we vol zin aan een nieuwe dag beginnen. Waar het leven ons toelacht! En dat is écht bereikbaar voor iedereen. Als je weet hoe!

Heb je vragen dan kun je die mij altijd stellen! (Geen vraag is gek genoeg).

Tot snel. Liefs Karin